Zepp ile spor müsabakalarınızda şüpheye yer yok

Date:

Zepp uygulaması oyunlarınıza heyecan katıyor

Zepp telefon uygulamaları basketbol maçlarınızdaki çekimlerinizi detaylı incelemek için AI kullanıyor. Yapmanız gereken tek şey kameranızın merceğini basket sahasına çevirdiğinizden emin olmanız. Zepp ile spor müsabakalarınızda şüpheye artık yer yok. Zepp uygulaması oyunlarınıza heyecan katıyor. Nasıl mı? Yazının devamındaki bilgileri takip edin…

 

Zepp’i spor müsabakalarında kullanılan bir takip sensörü olarak biliyor olabilirsiniz. Onunla basketbol, futbol ya da diğer spor oyunlarında oldukça fazla eğlenebilirsiniz. Hele de bir hakemseniz. Sayı oldu mu, olmadı mı? Son saniyede mi sayı oldu yoksa maç içinde mi? Top çizgiden çıktı mı yoksa çıkmadı mı? Bazen bu soruların cevapları binlerce kişinin hatta bir ülkenin tüm taraftarlarının birden üzülmesine sebep olabilir. Ancak sıfır hata ile çalışan ve gözü hep açık olan Zepp ile kargaşaya meydan verilmiyor.

Zepp uygulaması oyuncu istatistiklerini tutar, gerçek zamanlı maç raporları oluşturur ve takımların maç performansına dair genel bilgiler veren video özetleri ortaya çıkarmak için otomatik klip teknolojisini kullanır. Toplam şut sayısı, sprintler, uzaklık, maksimum hız ve daha fazlası gibi önemli saha içi istatistikleri bu sensörle takip etmek hiç zor değil. Aynı anda hem Android hem de Apple Store’dan akıllı telefonlara indirilebilir.

Hangi oyun olursa olsun, telefonunuzu tam olarak oyun alanını gören bir yere yerleştirin. Hem tüm oyun süresi boyunca oyunu kaydetsin hem de ispatlanması gereken bir durumla karşılaşırsanız geri alıp tekrar izleyin. İsterseniz ekranın görüntüsünü de alabilir, bu kıymetli anları en üst kalitede fotoğraflarla ölümsüzleştirebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...