ZTE Nubia N2, 5 Temmuz’da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

Date:

ZTE Nubia N2 akıllı telefonu raflardaki yerini alacak

En büyük telefon üreticilerinden biri olan ZTE, Nubia markası akıllı telefonları ile rakiplerine karşı durmayı başarabilmiştir. Nubia akıllı telefonlarının özellikleri herkesin dikkatini çekiyor. Şimdi de, ZTE Nubia N2 adlı akıllı telefon 5 Temmuz’da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Akıllı telefon, özellikleri ile yine herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Özellikle, pil gücü ve fiyatı ile. Nubia N2 hakkında henüz kesinleşmiş bilgiler elimizde yok. Ama, ortaya çıkan teknik özellikleri sizlerle paylaşacağız.

5 Temmuz’da raflardaki yerini alacak olan akıllı telefon ZTE Nubia N2, 1280x720p çözünürlüğünde AMOLED bir ekran ile kullanıcısıyla buluşacak. 5.5 inç’lik bir ekrana sahip olacak olan akıllı telefon MediaTek MT6750 yonga seti ile piyasaya çıkıyor. Öte yandan, cihazın kamera özelliklerine bakacak olursak, 13 megapiksellik bir arka kameraya ve 16 megapiksellik bir ön kameraya sahip olacak. Cihaz, DTS ses sistemi AW8738 amfikatöre sahip olacak.

ZTE Nubia N2 akıllı telefonu raflardaki yerini alacak

[irp posts=”20514″ name=”Asus Zenfone 4 Max, 5,000 mAh bataryası ve çift kamerasıyla tanıtıldı”]

Yeni ZTE Nubia N2, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Telefonun microSD desteği alıp almayacağına dair kesin bir bilgi yok. Fakat, muhtemelen microSD desteği olacaktır. Telefonun pil kapasitesi ise en dikkat çekici özelliği. Tam 5,000 mAh pil gücüne sahip olacak. Ortaya çıkan bilgilere göre, akıllı telefon Çin’de ve Hindistan’da satışa sunulacak. Başka ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Cihaz, 1,999 CNY ve 19,000 INR fiyat etiketine sahip olacak. Dolar cinsine çevirecek olursak yaklaşık 294 dolara tekamül ediyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...