Adım adım iOS 11 açık beta kurulum aşamaları

Date:

iOS 11 açık beta nasıl kurulur?

Apple’ın geçtiğimiz ay tanıttığı yeni iPhone ve iPad işletim sistemi iOS 11 açık beta duyuruldu. Önceden kullanmak isteyenler için iPhone ve diğer cihazlara indirip kurmanın yolunu sizlere göstereceğiz. Öncelikle belirtmek isterim ki, işletim sistemini cihazınıza kurmak istiyorsanız, iPhone veya iPad’inizin yedeğini almayı unutmayın. Ve, şunu da ek olarak söylemek isterim ki, aşağıdaki cihazlardan birine sahipseniz iOS 11’e geçiş yapabilirsiniz.

iPhone : iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s

iPad : 12.9-inç iPad Pro 2.nesil, 12.9- inç iPad Pro 1.nesil, 10.5inç iPad Pro, 9.7-inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5.nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod touch 6.nesil

Eğer bu cihazlardan birine sahipseniz ve iOs 11 işletim sistemine geçmek istiyorsanız, bu adımları takip edip, kurulumunuz gerçekleştirebilirsiniz;

  1. iTunes’da cihazınızı yedekleyin : iOS 11 beta’yı yüklemeden önce, cihazınızın içeriği ve ayarları yedeklemeniz çok önemlidir. Ama, yedeklemek istemezseniz de bir sonraki adıma kolayca geçebilirsiniz. iPhone veya iPad’inizi Lightning kablosuyla bir Mac’e veya PC’ye bağlayın ve iTunes’u açın. Daha sonra sol üst menüdeki cihaz simgesine tıklayın. Yedeklemeler kısmında bilgisayarı seçin. Eğer yedeğinizi şifrelemek istiyorsanız ilgili onay kutusunu işaretleyin. Ve, yedeklemeyi başlatın.
  2. Apple Beta Yazılım Programına Kayıt Olun : Apple Beta yazılım Programı, iOS 11 genel beta sürümünü ücretsiz olarak cihazınıza indirin. iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda Apple Beta Yazılım Programı web sitesini ziyaret edin ve hangi cihaza iOS 11 yüklemek istiyorsanız oradaki cihaz ismine tıklayıp giriş yapın.
  3. iOS 11 Betayı Kurun : Programa kaydolduktan sonra iOS 11 beta sürümünü yüklemek için yapmanız gerekenler normalde gelen güncellemeleri yüklemekten farksız olduğu için bundan sonrası sizin için çok daha kolay olacaktır. Öncelikle, betayı kurmak istediğiniz cihazda Ayarlar menüsüne gidin. Genel altında yer alan Yazılım Güncelleme’ye dokunun. Ardından, indir ve yükle’ye dokunduktan sonra iOS11’i yükleyin.

iOS 11 açık beta nasıl kurulur?

[irp posts=”19768″ name=”One Plus 5’in dünya çapında satışı başladı!”]

NOT: Eğer, kurulumda bir sorun yaşarsanız, Ayarlar- Genel içerisindeki Profil bölümünden hazırda bulunan profilleri temizleyerek süreci tekrarlayın. Beta sürecinde yaşadığınız problemleri geri bildirim asistanıyla Apple’a iletebilir ve geliştirme sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...