Chuwi’nin Surface Pro kopyası SurBook sadece 300 dolar

Date:

Microsoft Surface Pro’nun Şanghay’da tanıtımının ardından, Çinli donanım üreticisi Chuwi, Surface Pro’ya benzer bir görünüm için kampanya başlattı. Chuwi’nin Surface Pro kopyası SurBook sadece 300 dolardan satılacak.

Indigogo’da 399 destekçiden 143Bin dolar topladı

Chuwi’nin Windows 10 SurBook fon toplama kampanyası, günlerce Indigogo’da yayınlandı ve bugüne kadar toplamda 142.904 dolar vaat eden 399 destekçi kazandı.

SurBook’un en ucuz seçeneği 300$ olan 64GB modeli. Ancak birçok meraklı için arkadan aydınlatmalı klavye, stylus, 6GB bellek ve 128GB depolama içeren 400$’ lık modelide mevcut.

Chuwi SurBook, Microsoft’un Surface Pro ile aynı boyutlarda güçlü ancak ekonomik bir cihaz. 2,736 x 1,824 piksel çözünürlükte ve aynı 12,3 inç ekrana sahip, ancak Intel Apollo Lake işlemci kullanıyor.

Microsoft yeni Surface Pro, daha pahalı Intel Kaby Lake işlemciler üzerinde çalışıyor ve 4GB RAM Core m3 modeli 800$’dan başlıyor. Görsel olarak yeni Surface Pro, Surface Pro 4’ten pek farklı değil.

İşlemci dışında birkaç önemli farklılık var.

Chuwi SurBook 6GB RAM ile gelirken, Microsoft’un giriş seviyesi Surface Pro’da 4GB RAM bulunuyor. Chuwi SurBook’un klavye ve kalemi de ekstra ücret ödemeden cihazla birlikte gelirken, Microsoft bunun için ekstra ücret talep ediyor.

SurBook, Surface Pro 4 ve Surface Pro’nun tek USB Tip-A portuyla karşılaştırıldığında bir adet USB Tip-C portu ve iki adet A tipi USB porta sahip. Bununla birlikte, SurBook 200 gram daha ağır ve Surface Pro’dan biraz daha kalın.

Öte yandan, yeni Surface Pro, 13.5 saatlik pil ömrüne sahipken, SurBook’ta 8 saatlik bir pil ömüre sahip.

SurBook, birçok özelliği ile daha düşük bir fiyat vaat etse de, Microsoft Surface Pro’nun daha büyük kapasiteli depolama ve daha yüksek performansına ihtiyaç duyanlara hitap etmiyor.

Chuwi’nin açıklamasına göre, SurBook 2-in-1 Temmuz ayında satılmaya başlanacak.

Chuwi SurBook, Microsoft'un Surface Pro karşılaştırma

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...