Öğrencilerin ödevlerine yardımcı olan Nerdy Bot duyuruldu

Date:

Öğrencileri ve kişisel asistanları birbirleriyle buluşturan, önemli bir eğitim platformu olan Nerdify, Facebook Messenger’da yeni eğitim projesi olan Nerdy Bot’u duyurdu.

Nerdy Bot, öğrencilerin ödevle ilgili zorlandıkları temel sorulara anında cevap vererek daha hızlı öğrenmelerine yardımcı olacak.

Öğrencileri ve kişisel asistanları birbirleriyle buluşturan, önemli bir eğitim platformu olan Nerdify, Facebook Messenger'da yeni eğitim projesi olan Nerdy Bot'u duyurdu.

Nerdy Bot, yapay zeka ve kişisel (insan) asistanların birleşimiyle güçlendirilen akıllı bir Facebook Messenger botudur. Messenger yoluyla üniversitelerde verilen çeşitli ödevlerin üstesinden gelmek amacıyla Nerdify tarafından tasarlanan Nerdy Bot,  basit soruları hızlı bir şekilde çözmek için yapay zekaya güveniyor. İleri düzeyde taleplerden bulunanlar için ise bir insanın yardımına başvuruyor. Nerdy Bot’un yapay zeka bileşeni  matematiksel denklemlerin çözümünde, grafik çiziminde, tanım ve tarihsel olayları bulmada gerçekten çok yetenekli. Nerdy Bot, yapay zekanın yetersiz kaldığı karmaşık ödevlerde öğrencilere nitelikli bir kişisel asistan seçeneği sunuyor. Diğer botların aksine, Nerdy Bot ile iletişim ve çok doğal. Öğrencilerin sorularını tanımasına olanak veren bu sistem, açık kaynak kodu ile birlikte NLP motorlarını kullanarak başarı sağlıyor.

 

Nerdify Hakkında

San Francisco ve California’da bulunan çevrimiçi eğitim şirketidir. Nerdify, üniversite öğrencilerine çeşitli akademik görevlerle ilgili kişiselleştirilmiş yardımlar sunar. Öğrencilerin taleplerini yerine getirmek, dijital malzeme ve hizmet sağlamak amacıyla öğrencileri ve Nerds olarak bilinen kişisel asistanları bir araya getirir. Kişisel asistanlar hataları düzeltme, kitap temin etme ve özel ders vermek de dahil olmakla birlikte sadece bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü öğrenci talebini ele alıyor. Nerdify, eğitimde kişiselleştirilmiş öğrenim ve yapay zeka kullanımına kesin bir şekilde inanan bir şirkettir. 2015’te kurulan Nerdify’in amacı, öğrencilere üniversite hayatlarında yardımcı olmak ve birbirlerinin arasındaki bilgi akışını ilk elden vermek.

 

 

Nerdify Announces the Launch of Nerdy Bot

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...