iPhone 8’in piyasaya çıkış tarihi belli oldu mu?

Date:

IPhone 8 haber ve söylentileri piyasada yankılanıyor

Apple’ın 10. yıl dönümünde iPhone’u büyük değişiklikler bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen WWDC etkinliğinin ardından pek çok yenilik ve geliştirilen özellik uzun bir süre piyasayı adından söz ettirmişti. Hatta bu devam ediyor. iPhone 8 ne zaman çıkıyor? iPhone 8’in piyasaya çıkış tarihi haber ve söylentileri yankılanıyor.iPhone 8'in piyasaya çıkış tarihi haberleri piyasada yankılanıyor

Güncelleme konusunda Apple, görünüşe göre ekranda bir parmak izi tarayıcısını nasıl hazırlayacağına bile henüz karar verebilmiş değil. Bu da iPhone 8’in 1-2 ay, beklendiğinden daha geç çıkabileceği anlamına geliyor. Tabi bunlar söylentiler, belki de doğru zamanı bekliyorlar.

Apple’ın iPhone 8 çıkış tarihinin şimdilik üç ay sonrası gibi olması bekleniyor. Yani, iPhone 8 çıkış tarihi Ekim 2017 olabilir. IPhone’un onuncu yıl dönümü sebebiyle de, tasarımıyla büyük değişiklikler sunacak. Iphone 8’i görmeye hazır olun. En yakın değişiklik sadece iPhone 7S ve iPhone 7S Plus yerine iPhone 8, iPhone X gibi iPhone sürümü olabilir. Bu Apple için büyük bir yenilenme ve böylesine dev bir sıçramayı hak ediyor.

iPhone 8'in piyasaya çıkış tarihi haberleri piyasada yankılanıyor

Kulağımıza gelen iPhone 8 söylentileri, Apple’ın en az bir premium tasarımla telefonunu yeniden elden geçirdiğini ve iPhone 7’yi ve iPhone 7S Plus’ı temel bir özellik olarak karşımıza çıkarttığını söylüyor. Ancak ne resmi olarak yapılmış bir açıklama var, ne de bir öngörü. Yalnızca şimdilik varsayımlar. Fiyatı ve öne çıkan başlıca özelliklerini bir kaç ay sonra ürün piyasaya çıktığında sizlerle paylaşıyor olacağız. Söylentilerden uzak durun. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...