LG G6+ ve G6 32 GB modelleri nihayet açıklandı

Date:

LG G6+ ve LG G6 32GB

Çok fazla G6 alabileceğinizi kim dedi? Kesinlikle LG değil. Kore’li üretici, G6 ismini taşıyan sadece iki yeni modele sahip. Bunlardan biri ise Pro adını taşımıyor. LG G6+ ya da Plus ve LG G6 32GB (pro değil) kabuğunu kırdı ve hakkında daha önce çıkan sızıntıların da işaret ettiği üzere tek gerçek farkları, hafıza büyüklükleri.

LG’nin neden sadece LG G6’yı üç farklı hafıza konfigürasyonuyla çıkarmadığını bilmiyoruz. Üstelik bu modelin halihazırda farklı pazarlar için farklı bir modelleri de var. Bazıları kablosuz şarjlı, bazıları değil. LG G6+ kısmen ironik bir adımla tüm bu özellikleri bu modeliyle Kore pazarına tek modelde taşımış oluyor.

LG G6+ 128 GB’lık okkalı bir hafızaya sahip. Fakat bunun da ötesinde aynı zamanda sadece Amerika’daki modellerinde bulunan kablosuz şarj özelliği de bulunuyor. Diğer yandan Amerikan modellerinde Quad DAC özelliği yoktu. Bu nedenle LG G6+ olması gereken LG G6. LG G6 32 GB ise yarı hafıza kapasitesiyle gerçekten LG G6 ismini hakkediyor.

Her iki yeni model LG G6’da bulunmayan bir özelliğe sahipler: yeni renkler. Model, yeni Optik Astro Black, Optik Terra Gold ve Optik Marine Blue renk seçeneklerinde sunuluyor.   Her bir renk kah ışık oynaması, kah ek renk tonlarıyla telefona görsel şölen katıyor.

LG G6+

LG, yeni modellerin Kore piyasasında ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatının ne olacağını belirtmedi. Aynı zamanda bu modellerin diğer piyasalara da sunulması konusunda sessiz kaldı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...