Merakla beklenen oyun: Need for Speed Payback için yeni fragman yayınlandı!

Date:

Need for Speed Payback oyunu için yeni fragman geldi

Hızlı ve zararlı.

Gelmiş geçmiş en iyi NFS oyunu olmaya aday olan yeni oyun Need for Speed Payback için yeni heyecan dolu bir fragman yayınlandı. Uzun bir zamandır beklenen bu fragman, izleyenleri fazlasıyla heyecanlandırdı. Dünyanın en çok satan video oyunu serilerinden biri olan Need for Speed, beklenen yeni oyunu Need for Speed Payback ile çok iyi bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Heyecan verici yeni fragmanı ile ortaya çıkan Need for Speed Payback, oyuncuların özlemiş olduğu modifiyeleri geri getirecek.

Need for Speed Payback oyunu için yeni fragman geldi

Need for Speed Payback’de yapmış olduğunuz hemen hemen her şeyin merkezinde arabanız olacak. Race, Drift, Off-Road, Drag ve Runner olmak üzere birbirinden farklı beş yarış klasmanında aracınıza performans ayarları yapabileceksiniz. Oyunda, yedek parça piyasasındaki parçaları kazanıp, satın alıp, toplayıp ve birden fazla arabayı modifiye edip enfes anlar yaşayacaksınız. Oyun ile beraber gelecek olan özelleştirme seçenekleri ile en gelişmiş özelleştirme seçeneklerini göreceğiz.

Need for Speed Payback ile gelen özelleştirme seçenekleri sadece kozmetik alanında olmayacak. Bu yeni özelleştirmeler aynı zamanda aracın performasına direkt etki edecek altı farklı bölümde olacak. Fortune Valley’de geçecek olan oyun, sokak yarışlarının hüküm sürdüğü yeraltı dünyasında, bir ihanet ile bölünen ekibin hayatını konu edinecek. Hikaye, şehirdeki kumarhane ve suçlulara hükmeden Kartel lideri olan Kasa’yı yok etmek için ve ihanetin bedelini ödetmek için bir intikam arayışı ile başlıyor.

[irp posts=”21775″ name=”WhatsApp Hikayeler, Snapchat kullanıcı sayısını geçti!”]

Need for Speed Payback oyunu ile, Tyler, Mac ve Jess’in dünyasına gireceğiz. Oyun içerisinde zorlu görevler bizleri bekliyor olacak. Oyunda ilk hedefimiz Kasa’yı devirmek olacak. Bunun için zorlu ve farklı etkinlikler içinde bulunacağız. Öte yandan oyunda, dünyanın farklı bölgelerinde terk edilmiş arabaları keşfedeceğiz ve bu arabaları sizler tasarlayacaksınız. Need for Speed Payback, 10 Kasım 2017 tarihinde, PC, Microsoft Xbox One ve PlayStation 4 için raflardaki yerini alacak. Need for Speed Payback oyunu için yayınlanan fragmana, aşağıdaki linkten ulaşıp, izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler! Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...