Bu yıla bomba gibi düşecek yeni fragmanlar yayınlandı!

Date:

Bu yıla bomba gibi düşecek yeni filmler için fragmanlar yayınlandı! işte yeni filmler 2017

Film sektörü dur durak bilmiyor. İşte bu yaza damgasını vuracak yeni filmlerin fragmanları karşınızda! Her ne kadar Holywood sineması her konuyu filmlerinde işlemiş olsa da, içlerinde hala orijinal filmler çıkmakta. Hatta birçoğu kült film klasmanında bile sayılabilecek cinsten. Yeni filmler 2017 Fragmanlarıyla ilgili belirtmemiz gereken bir husus da şu ki, fragmanlar henüz çok taze. Dolayısıyla çoğunda Türkçe altyazı bulunmamakta. Bu yüzden elimden geldiğince filmlerin konusu hakkında bilgilendirmede bulunmaya çalışacağım. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni filmlerin fragmanları ile karşı karşıya bırakmak istiyorum.

IT (Yeni filmler 2017 Listesinde birinci sırada)

IT Warner Bros stüdyoları tarafından sinemaya uyarlanan Stephen King’in ürkütücü bir romanıdır. Daha önce yayınladığımız IT Fragmanından sonra bu hafta yeni bir fragman daha yayınlandı. Önceki fragman küçük bir kasabadaki insanların birbirleri ile olan ilişkilerine ve 80lerdeki maceracı stile benzese de, yeni gelen son derece ürkütücü. Özellikle Amerika halkınca korku figürü olarak tanımlanan palyaçolar. Eminim ki palyaço fobisi olan insanlar için son derece etkileyici bir film olacak. Amerika gösterim tarihi 8 Eylül olarak belirlenen film bu yıl ortalarında da Türkiye’ye gelmesi muhtemel yeni filmler 2017 listesi içinde.

SUBURBICON

George Clooney tarafından yönetilen bir kara mizah filmidir. 1950 yıllarında gangsterlerin rahat rahat suç işlemeleri konu alınarak yapılmış bir filmdir. Coen kardeşler tarafından yazılan film, ayrıca Coen kardeşlerin tarzına uygun oyuncularda içermekte. Marslı filminden hatırlayacağınız Matt Damon, Julianne Moore ve Oscar Isaac. Karanlık atmosferi, abartılı karakterleri ve yumruklanan suratlarla Coen kardeşlerin çektiği bariz filmlerden bir tanesi. 27 Ekim’de gösterime girecek olan film umuyoruz ki ilerleyen süreçte Türkiye’ye gelir.

ALIAS GRACE

Netflix Stüdyolarının Margaret Atwood’un romanını sinemaya uyarladıkları mini dizi Alias Grace, 1840 yıllarında Kanada da geçmektedir. Hizmetçilerini öldüren bir toprak ağasının yaptıklarıyla alakalı bir konuya sahip. Önceki fragmandan da hatırlayacağınız üzere korku teması olacağı düşünülen dizi, yeni yayınladıkları fragman aracılığıyla bu imajın doğru olmadığını gösteriyor. Dizi 3 Kasımda yayınlanacak olan 6 adet mini dizi ile seyircisiyle buluşacak.

MESSAGE FROM THE KING

Netflix yeni bir parlayan yıldız olan Chadwick Boseman’ın oynadığı bir esere imza attı. Konu olaraksa 70’lerdeki diyaloglar, patlayan silahlar, yumruk yumruğa savaşlar ve olmazsa olmaz bomba patlaması. 4 Ağustos’ta seyircisiyle buluşacak bu yeni film ilerleyen süreçte de NetFlix Türkiye dizi ve filmleri arasında görebiliriz.

DOLORES

Yeni filmler 2017 listemizdeki bu bilm PBS Stüdyolarının yayınladığı belgesel tadında bir sanat eseri. Dolores Huerta’nın – köylüleri ve işçileri sivil haklarını korumak için örgütleyen bir aktivist – iş hayatını ve özel hayatını keşfe çıkacağınız bir film. Bu belgesel gerçekten renkli fotoğraf arşivleri ve içinde Hillary Clinton gibi politik isimlerinde bulunduğu bir başyapıt olacağa benziyor. Filmin kısıtlı bir versiyonu gelecek ay yayınlanacak.

LBJ

Woody Harrelson’un oynadığı biyografik bir film. Film Kennedy’nin başkanlık için çalışmalarından suikastine kadar olan bir süreci işliyor. Rob Reiner tarafından yönetilen film 3 Kasımda sinemalarda!

MARJORIE PRIME

Jon Hamm, ölü bir kadının kocasının canlandırdığı bir tür simülasyonun içinde yer alıyor. Bu kadın için son derece depresif bir simülasyon. Film asıl konu itibariyle gelecekteki programlanmış hafızanın ne kadar ilerleyebileceğini gösteriyor. Bir yandan bu simülasyonu keşfederken, diğer yandan bir kişinin hafızalarını bilgisayar aracılığıyla canlandırmanın etik olup olmayacağını düşüneceksiniz. Filmin vizyon tarihi ise 18 Ağustos olarak belirlenmiş.

THE FORCE

The Force filmi geçtiğimiz zamandaki ‘ Black Lives Matter ( polislerin, siyahi insanlara tutumuna karşı başlatılmış bir hareket ) ‘ hareketine karşı polis departmanının kaybettiği imajını gözler önüne seren bir film. Belgesel tadında olan bu film, göstericilerle polisler arasındaki diyalogları işlemekte. Vizyon tarihi ise kasım ayı olarak belirlenmiş.

THE VAULT

Bu haftaki en ilginç fragman. Klişe bir konuyu bir tür korku filmine çekmeyi başarmışlar. James Franco’nun başrolde olduğu filmde bir tür banka soygunu gerçekleşmekte. Banka soygunun ortasında ise şeytan veya benzeri bir karanlık güç tarafından saldırıya uğramaktalar. Maalesef filmin vizyon tarihi henüz belirlenmedi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...