PlayStation Plus Ağustos ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Date:

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

Ağustos ayı neredeyse geldi çattı. Bu da demek oluyor ki, Microsoft ve Sony’den ücretsiz oyunlarından seçim yapma zamanı geldi. Sony, her zaman olduğu gibi Ağustos ayında da bazı oyunları ücretsiz olarak oyuncularına sunacak. Ağustos ayı için ücretsiz olarak sunulacak olan oyunlar da belirlendi. Ve, Sony, PlayStation üyeleri için Ağustos ayı ücretsiz olacak olan oyunları açıkladı. PS Plus kullanıcılarını oyunları duyunca oldukça çok sevinecek sanırım.

Sony tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunları 1 Ağustos 2017 Salı gününden itibaren Plus üyeleri için indirilebilir hala gelecek. O zamana kadar Temmuz ayının ücretsiz Plus oyunlarını almaya devam edebilirsiniz. Buna ek olarak da, PlayStation Plus üyeleri, önümüzdeki altı hafta boyunca ek bir bonus olarak, PlayStation Store’dan seçtikleri herhangi bir filmi, 99 cent karşılığında kiralayabilecekler. Bu filmlerin başını, The Lego Batman, Boss Baby ve Power Rangers çekecek.

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

[irp posts=”22003″ name=”Sony Xperia XZ1, GeekBench testinde ortaya çıktı”]

Sony’nin PlayStation Plus üyeleri için Ağustos ayı ücretsiz oyunları, Assassin’s Creed: Freedom Cry, Downwell, Just Cause 3, Snakeball, Super Motherload ve Level 22 yer alıyor. Tekrardan belirtelim, Sony’nin PS Plus üyeleri için seçtiği ücretsiz Ağustos ayı oyunlarına, önümüzdeki Salı gününden itibaren yani 1 Ağustos 2017 tarihine kadar PlayStation Store’dan indirebileceksiniz. Bu tarihe kadar da Temmuz ayının ücretsiz olan oyunlarını edinmeye devam edebilirsiniz.

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

PlayStation Plus için Ağustos ayı ücretsiz oyunları;

PlayStation 4;

  • Assassin’s Creed: Freedom Cry: Oyun, Black Flag’de Edward’ın yardımcılığını yapan Adewale’in hikayesini anlatıyor. Oyunun ana teması, özgürlüktür. Adewale’da Batı Hindistan’da yaşayan köleleri özgürleştirmek için yollara düşüyor.
  • Downwell: Bir karakterin, kuyuya benzer bir boşluktan aşağıya düşerken karşısına çıkan düşmanlarını yenmesine yönelik olan Downwell oyunu, hazine kazanması ve zaman zaman mağazaya uğraması ile sürer. Meraklı bir adamın, güzel bir gecede yerel parkta zaman geçirirken merakına yenilip derinlikleri keşfetmesini anlatır.
  • Just Cause 3: Bir aksiyon oyunu olan Just Cause 3, oynarken aksiyonun sınırlarını yaşayacaksınız.

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

PlayStation 3;

  • Snakeball:
  • Super Motherload: Oyun tam olarak yüz elli kadar Puzzle’a sahip ve yalnızca dört kişiye kadar oynanabiliyor. Oyuna, single player, multiplayer ve online co-op modları da geldi.

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

PlayStation Vita

  • Downwell
  • Level 22

Sony, PS Plus için ücretsiz olacak oyunları duyurdu

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...