Sony Xperia XZ1, GeekBench testinde ortaya çıktı

Date:

Sony’nin akıllı telefon Xperia XZ1’nin yeni özellikleri belli oldu

Uzun zamandır Sony’nin üzerinde çalıştığı akıllı telefonu Xperia XZ1 son olarak da Geekbench testlerinde görüldü. Yeni akıllı telefon G8341 model numarası ile testlere girdi. Geekbench testlerinden sonra akıllı telefon Xperia XZ1’in birçok teknik özelliği de ortaya çıkmış oldu. Teknoloji devi Sony, yeni akıllı telefonu ile rakiplerine karşı iddialı bir şekilde geliyor. Bakalım, Xperia XZ1 hangi teknik özellikler ile beraber piyasaya çıkacak.

Sony’nin akıllı telefon Xperia XZ1’nin yeni özellikleri belli oldu

Sony’nin akıllı telefon Xperia XZ1, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setinden alacak. Cihazın, 5.2 inç’lik 1080 piksel bir ekranı mevcut olacak. Öte yandan, bir diğer sızıntıya göre de, G8441 model numarası ile Xperia XZ1 Compact adında, 4.6 inç’lik 720 piksel bir başka akıllı telefondan da bahsediliyor. Sony, iki akıllı telefonun üzerinde çalışıyor olabilir. Ve, ikisini de arka arkaya piyasaya çıkarma gibi bir düşüncesi de bulunuyor olabilir. Şu an için bir açıklama yapılmadı. Bakalım, ilerleyen günlerde mutlaka başka bir sızıntı ya da açıklama gelecektir.

Sony’nin akıllı telefon Xperia XZ1’nin yeni özellikleri belli oldu

[irp posts=”21985″ name=”HTC, Vive Standalone isimli sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı”]

Geekbench testlerinde akıllı telefon Xperia XZ1 ile ilgili ortaya çıkan bir diğer özellik ise, telefonun 4 GB RAM ile desteklenecek olması. Ayrıca, Android 7.1 Nougat işletim sistemi yüklü olarak kutusundan çıkacak olan akıllı telefonun, muhtemelen 64 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Ve, daha önceden Xperia XZ1 hakkında çıkan haberlere göre, akıllı telefon Android 0 işletim sistemi ile gelecekti. Ancak, Sony, henüz bu konuda çalışmalarını bitirmemiş olacak ki, Xperia XZ1, cihaz Nougat ile gelecek. Sony’nin akıllı telefonu Xperia XZ1 ile ilgili ortaya çıkan özellikler şimdilik bu kadar. Yeni bilgiler edindiğimiz zaman sizler ile paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Sony’nin akıllı telefon Xperia XZ1’nin yeni özellikleri belli oldu

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...