Samsung Galaxy C10 akıllı telefonun özellikleri ve fiyatı duyuruldu

Date:

Samsung Galaxy C10 akıllı telefonu özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor

Çin pazarı ile sınırlı olan Samsung’un Galaxy C serisi akıllı telefonları herkesin ilgisini çekiyor. Asia Business Daily, bugün yaptığı açıklamada, Samsung Çin’in Galaxy C10’u test ettiğini söyledi. Samsung Galaxy C10, gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alacak. Ayrıca, 6 GB RAM ile akıllı telefon desteklenecek. Bir diğer söylenti ise, Samsung C10’da Qualcomm yonga seti üretimi yetersiz kalırsa, Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 7872 yonga setini kullanması yönünde. Ama şuanda, bu konuda kesin bir şey söylenmedi. Bazı söylentilere göre de, Galaxy C10’un çift kamerası, geniş açılı ve telefoto lense sahip olacakmış. Ancak, bu da henüz Samsung tarafından doğrulanmadı.

Samsung Galaxy C10 akıllı telefonu özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor

Samsung Galaxy C10’un ekranına gelecek olursak, 6 inç büyüklüğünde ve full HD çözünürlükte olacak. Ve, iki farklı bellek kapasitesi sunulacak. Akıllı telefon, 64 GB ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. Telefon hakkında daha önce elde ettiğimiz bilgilere göre ise, C10’un Bixby butonuna sahip olacağı yönündeydi. Bakalım, elde ettiğimiz bilgiler Samsung tarafından doğrulanacak mı!

Samsung Galaxy C10 akıllı telefonu, 4.000 mAh batarya ile besleniyor. Gelelim bu akıllı telefonun belirlenen satış fiyatına. Samsung Galaxy C10’un başlangıç fiyatı, 64 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için 3.499 Yuan yani bu da 515 dolara tekabül ediyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...