Samsung’un ilk çift arka kameralı telefonu

Date:

İşte Samsung’un ilk çift arka kameralı telefonu; Galaxy C10

Samsung Galaxy C10, bugüne kadar karşımıza hep ya bir söylenti ile ya da birçok sızıntı ile karşımıza çıktı. Ama şimdi yeniden, Samsung’un çift arka kameralı telefonu C10’u piyasaya süreceği bekleniliyor. Eylül ayı itibarıyla tanıtılması beklenen Galaxy Note 8 bir yana, şirketin ilk çift kameralı akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10 modeli sızdırıldı. Galaxy C10 , 6GB Ram ile ilk Samsung telefon olan Galaxy C9 Pro’da gördüğümüze benzer bir tasarım gösteriyor.

İşte Samsung’un ilk çift arka kameralı telefonu; Galaxy C10

Cihazın sağ tarafında çift Led flaşlı dikey olarak sıralı çift kameralar bulunduğunu görüyoruz. Bunun hemen altında ise, Samsung markası var ve ayrıca Galaxy C9 Pro’da bulunan aynı anten hatlarını fark edebilirsiniz. Ön panelde, üst tarafta bir ön kamera ve alt kısmından entegre bir parmak izi tarayıcısı bulunan fiziksel bir ana düğmesi var. Söylentilere göre Galaxy C10 ve C10 Plus, Adreno 512 grafik işlemci birimi içeren 8 çekirdekli Snapdragon 660 yonga setine sahip olacak ve Bixby’yi destekleyecek. C serisindeki her iki akıllı telefonun da sanal asistanı çağırmak için fiziksel Bixby düğmesi ile gelmesi bekleniyor. Cihaz, muhtemelen USB Type-C olacak bir şarj portuna ve alt panoda 3.5mm kulaklık jakına sahip olacak.

Galaxy C10’un 5.5 inç ekran ve 152.5 x 74.8 x 7.68 mm boyutlarıyla gelmesi beklenmektedir. Ayrıca, telefonun Rose Gold rengiyle çıkacağı fakat farklı renk seçenekleri de olacağı duyuldu. Ve, Galaxy C10 ve C10 Plus, Çin de dahil olmak üzere yalnızca sınırlı sayıda ülkede kullanıma sunulacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...