Simon Cowell, Grenfell Tower yangını kurbanları için düzenlenen hayır etkinliğinde

Date:

Grenfell Tower yangını Londralıları biraraya getiriyor

Simon Cowell, Grenfell Tower yangını kurbanlarına yardım etmek için bir hayır organizasyonunda bulunacağını söyledi. “Perşembe günü bu eşsiz trajediden etkilenen mağdurlar için rekor bir para toplamayı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Cowell, şuan Lonra’da yaşayan insanların yüreği aynı Grenfell Tower gibi yanıyor benzetmesini yaptı. Grenfell Tower yangını Londralıları biraraya getiriyor. Şu anda Cowell’in yalnız mı yoksa bir grup ile mi performans göstereceği bilinmiyor.

Grenfell Tower yangını Londralıları biraraya getiriyorResmi rakamlara göre yangında ölen kişi sayısının 17 olduğu biliniyor ancak mağdurlar 60 kişiyi aşıyor. Cowell daha önce de Haiti depreminin kurbanları için düzenlenen bir etkinlikte de yer almıştı. 2010 yılında sanatçılar arasında Mariah Carey, Kylie Minogue ve Sir Rod Stewart’ta vardı.Grenfell Tower yangını Londralıları biraraya getiriyorAyrıca, Hammersmith Apollo’da yangından etkilenen kişilere yardım ve moral amacıyla özel bir “Gece Eğlencesi” düzenleneceği açıklandı. Jo Brand, Kevin Bridges, Alan Carr ve Michael McIntyre ise 27 Haziran’da Londra’nın batısında gerçekleştirilecek etkinlikte yer almak üzere sıraya girenler arasında yer alıyor.

‘Seni yalnız bırakmayacağız Londra’

Oscar ödüllü Alman besteci Hans Zimmer Perşembe günü gerçekleşen iki Londra konserinin başında taziyelerini dile getirdi. Akşamında konser gelirlerini yangından etkilenenlere bağışta bulunacağına dair söz verdi. Perşembe günkü Wembley Arena etkinliğinden sonra “Sizi Londra’ya bekliyoruz,” diye tweet attı. Zimmer, The Lion King, Gladyatör ve Yıldızlararası filmlerin yanı sıra TV’de Planet Earth II’nin soundtracki dahil olmak üzere filmler için müzikler bestelemişti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...