Sonny’nin en son çıkan E Ink tableti Haziran’da ABD’de

Date:

Sonny Digital Paper öğrenci ve akademisyenlere hitap ediyor

Eğer dev boyutlarda bir dijital okuyucuya ihtiyacınız varsa arayışınızı sona erdirebilirsiniz. Sonny E Ink tam da size göre olabilir.

Sonny’nin ikinci nesil Digital Paper’ını gördünüz mü? Eğer gördüyseniz hayallerini kurduğunuz e-okuyucuyu bulduğunuzun farkında mısınız? Eğer farkındaysanız eminiz ki onu elde etmek için yakında Amerika ile bir takım girişimlerde bulunacaksınızdır. Çünkü Sonny’nin en son çıkan E Ink tableti Haziran’da ABD’de satışa sunulacak.

sony e ınk ile ilgili görsel sonucu

Sony, 13.3 inçlik son model E Ink tabletini (DPT-RP1) ABD’da Haziran ayında satışa sunacağını duyurdu. Bir süre önce satış fiyatının 700$ olduğunu alıcılarına web sitesinden ilan etmişti. Nisan ayında yapılan açıklamada belirtildiği üzere gerçekten çok sayıda iyileştirmeler yapılmış. Bu iyileştirmelerin başında yüksek çözünürlük (1,650 x 2,200) hemen göze çarpanların başında geliyor. Çözünürlüğün yanında daha ince ve hafif tasarımı ayrıca NFC kilit güvenlik sistemi eklentisi de katma değer anlamında oldukça etkili olmuş.

Sonny Digital Paper öğrenci ve akademisyenlere hitap ediyor. Okuyucu, karmaşık belge ve dökümanları incelemek isteyen öğrenci, akademisyen ve hatta profesyonellere dahi inanılmaz kolaylıklar sağlıyor. Detaylı inceleme ve dosyalama imkanı tanıyarak geriye dönük tarama ve arama yapma özellikleri barındırıyor. Bu yönüyle öğrenciler için de bir nevi okula, dershaneye kitap defter taşıma angaryalık dönemini bitirmişe benziyor.

Yerel kitapçılarda Digital Paper’ıgörmeye başlayacağımıza olan inancımızın artması da bu yüzden. Maliyet ve çevreye verdiği zararın azalmasıyla insanlar tarafından da ilginin artacağı ve reklamlarının bu yönde yapılabileceği konuşulanlar arasında. Sony’e geniş bir satış ağı sunup sunmayacakları sorulduğunda henüz bir planlama yapmadıklarını ancak ABD’de satışa sunulacak tarihin belirlendiğini söylediler.

1,100$’lık fiyatıyla akademisyenleri bile zorlayan skaladaki diğer muadili dijital ürün herkes için göz alıcı fakat erişilemez bir konumdaydı. Ancak şimdi Snoy’nin Digital Paper’ı 700$ fiyat biçtiği ve oldukça geniş özellikler barındıran modeli ile daha erişilebilir bir yerde duruyor. Sony dijital okuyucuda turnayı gözünden vurdu. Eğer yalnızca ABD ile sınırlı kalmazsa dünya genelinde hem ağaç israfını engellemesi hemde kompakt olması ile gönüllerde taht kurabilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...