Sony, E3 öncesinde yılın en büyük oyunlarında fiyatları düşürdü

Date:

Sony, E3 2017 öncesi, evinizde keyifli vakit geçirmeniz için bir fırsat sağladı

E3 (Electronic Entertainment Expo), her yıl Amerika’nın Los Angeles kentinde yapılan bir oyun tanıtım fuarıdır. Her yıl binlerce ünlü oyun yapımcısı şirket bu fuarda buluşur ve gelecekte hangi oyunları piyasa süreceklerini açıklarlar, oyunlarının tanıtımları için bazı videolar, ekran görüntüleri yayınlarlar. Hatta eğer fuara gitme imkanı bulursanız yeni çıkacak bazı oyunları ücretsiz deneyebilirsiniz de. E3′ün belirli bir başlama tarihi yoktur, yıldan yıla değişebilir. Ama genellikle yazın başlar ve yazın sona erer. Kısaca bu açıklamayı yaptıktan sonra gelelim haberin can alıcı noktasına.

Sony, bu yıl düzenlenen E3 2017 öncesinde yılın en büyük oyunlarında fiyatları düşürme kararı aldı. Eğer, bu haftasonu ve gelecek hafta halka açık olarak düzenlenen E3’e gelemiyorsanız, Sony’nin sizin için düşündüğü bir güzellik var. Sony, yılın en büyük oyunlarının fiyatlarını düşürerek, evinizde iyi zaman geçirmenizi sağlıcak. Buna ek olarakta, PlayStation Plus aboneliğinde 10 dolar kadar bir indirim de sağlıyor. Horizon Zero Dawn, MLB: The Show 17 ve Nioh’ta 40 dolara kadar, The Last Guardian ve Uncharted 4, 20 dolara kadar düşürüldü. Avrupa PlayStation mağazası da benzer fırsatlar sunuyor.

Sony, E3 2017 öncesi, evinizde keyifli vakit geçirmeniz için bir fırsat sağladı

Eğer, dijital üçüncü parti kitaplığınızdaki boşlukları doldurmak istiyorsanız, Battlefield 1 ve Mass Effect Andromeda 30 dolara kadar, Prey ise tam 40 dolara kadar düştü. Bundan daha fazlası için de, bugün ve 20 Haziran arasında 100 dolar veya daha fazlasını harcarsanız, tam 15 dolarlık bir kredi elde edebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...