‘Titanfall 2’ yeni Titan ile geri dönüyor

Date:

Monarch Reigns

Titanfall 2 geçen yılın en sabırsızlıkla beklenen ve beğenilen title oyunlarından biriydi. Ve oyunun yapımcı ekibi birkaç ücretsiz DLC (Downloadable Content/ Oyun için hazırlanmış indirilebilir içerik) yayını ile çok oyunculu modu canlı tutmayı başarmışlardı. Oyuncu tabanı azalmakla birlikte yeni ücretsiz içerik eklentisi ‘Monarch Reigns’ 30 Mayıs’ta piyasaya çıktığında oyunu tekrar canlandırmak için yeterli cazibeyi sağlayabilir. Nihayet oyuncular, oyunun ilk çıkışından bu yana oyuna eklenen ilk yeni savaş mekaniği olan yedinci Titan’a kavuşacaklar.

Monarch, ‘Vanguard’ adlı devin yeniden yapılmış hali (diğer adıyla, campaign modundaki robot dostunuz BT’ye ev sahipliği yapan orijinal model), fakat PVP (player versus player/çok oyunculu mod) için üzerinde biraz oynanmış. Videonun açıklamasında da ortaya konulduğu gibi yeni robosuit, Pilot’unun koyduğu seçeneklere dayalı olarak, robotun çarpışma esnasındaki savaşma kabiliyetlerini geliştirmesini sağlayan özgün Upgrade Core’a sahip. Monarch aynı zamanda kendisinin ya da arkadaş Titan’ların zırhlarını yeniden şarj etmek için düşman Titan’lardan enerji çekebiliyor.

Monarch Reigns DLC aynı zamanda ilk Titanfall’dan dönen Relic adlı yeni bir haritayı da ekleyecek. Atlamanız gereken bir çok yüksek duvar ve atış yapacağınız geniş bir alan oyun boyunca karşınıza çıkacak.  Aynı zamanda Tone ve Ronin devleri için bir çift ayrıcalıklı giysi satın alabilecek olan oyuncular, takımlarını desteklemek için farklı oyun içi eşyalar da satın alabilecekler. Malum, içerik hala ücretsiz olarak sunuluyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...