Uncharted 4 SWSX Oyun Ödülleri’ndeki başarısıyla tarih yazdı

Date:

Pokemon Go ile birlikte bazı bağımsız yapımlarda ödül aldı

South by Southwest (SWSX) her sene ABD’nin Teksas eyalitinin Austin şehrinde yapılan ve teknolojiden sinemaya müzikten oyuna kadar birçok sevilen alanı kapsayan devasa bir festival. SWSX kapsamında bu sene düzenlenen oyun ödüllerinde Uncharted 4 kaptığı ödüllerle gecenin en büyük ismi oldu.

Geliştiriciliğini Naughty Dog’un üstlendiği Playstation efsanesi olan Uncharted 4, ödüllerin tam 5 tanesini evine götürmeyi başardı. Bu ödüller, yılın en iyi oyunu, en iyi karakter, en iyi hikaye ve en iyi animasyon ile görsellik. Açıkçası  Uncharted’ın bu ödülleri alması çok da şaşırtıcı değil zira oyun yayınlandığından beri aday olduğu bir çok ödül gecesinde kazanan isim olmuştu.

Uncharted’ın dışında ödül alan diğer oyunlar ise, Overwatch (eSpor, en çok ümit vaat eden yeni yapım, multiplayer), Battlefield 1 (ses dizaynı ve teknik başarı), Doom (oynanış ve müzik). Dishonored 2’de dizayn kategorisinde bir ödül aldı. Bununla birlikte en iyi mobil oyun ödülü Pokemon Go’ya gitti.

bu büyük isimlerin yanı sıra SXSW bağımsız yapımları da unutmadı. Arena Gods, Owlboy gibi isimler de ödül alanların arasında girerken gecenin Sanat Ödülü’nü Firewatch aldı. Bununla birlikte etkileyici bir hikayeye sahip olan That Dragon, Cancer özel Matthew Crump Cultural Innoviton Ödülü’nün sahibi oldu.

[irp posts=”11375″ name=”Overwatch’dan berabere biten oyun sayısını azaltacak yeni sistem”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...