Windows 10: Microsoft büyük güncellemelerde kademeli güncelleme testi yapıyor

Date:

Microsoft yakın zamanda Windows Insiders sürümünü kullanan farklı cihazlara yönelik güncellemeleri cihaza göre yapmayı hedefliyor.

Microsoft geçen gün Windows 10 sistemleri için büyük bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Ve Windows Insiders sürümünde test ettiği yeni bir güncelleme duyurdu.

Microsoft’un söylediğine göre, büyük KB4022716 güncellemesi, doküman yazdırmadan oturum açmaya kadar değişen hata düzeltmeleriyle kalite geliştirmeleri getiriyor.

Windows Insiders için yeni güncelleme Eylül ayında tüm kullanıcılara gelecek.

Insiders için yeni güncelleme sürecinde “Slow Ring”, “Fast Ring” olacağı ve güncellemelerin aşamalı olarak farklı cihazlara geleceği bildirildi. Bu işlem, Microsoft’un genel Windows kullanıcılarına, güncellemelerini yapmadan önce cihaza özgü hataları giderilmesine olanak tanıyan önemli güncellemeler yapacak.

Microsoft yakın zamanda Windows Insiders sürümünü kullanan farklı cihazlara yönelik güncellemeleri cihaza göre yapmayı hedefliyor

Microsoft’un Windows ve Devices Group yazılım mühendisi Dona Sarkar “Yeni güncelleme gönderme seçeneklerini test ediyoruz ve güncellemeyi kademeli olarak göndereceğiz. Bu, perakende müşterilere önemli Windows 10 özellik güncellemeleri yayınladığımızda gerejen toplam zamanı simüle edecek” dedi.

Sonbahar geliştirici güncellemesi Insiders’e geldiğinde slow ring’de güncelleme hemen kapatılabilecek bir seçenek olacak.

Sarkar, ayrıca geçen gün yapılan 15063.447 ya da KB4022716 adı verilen kötü olmayan güvenlik güncellemesinin Windows 10 Insider geliştirici güncellemesiyle güncel tutmak için hazır olduğunu da belirtti.

Geçen günkü güncellemede Geliştirici Güncellemesi’ndeki tüm kullanıcılara sunulurken, Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi 14393.1378 olarak ayrıca bir yapı mevcut.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...