AirPod kulaklıklar AppleTV’te otomatik olarak bağlanacak

Date:

AirPod kulaklıklar alışılması zor gibi görünebilir fakat bu Apple cihazına sahip olduğunuzda pazardaki diğer kulaklıkları kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz.

AirPod’lar iPhone, iPad, Apple Watch ve Mac cihazlarında aynı iCloud hesabı üzerinden diğer herhangi bir cihaza otomatik olarak bağlanıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Yakında AirPod’lar evinizdeki başka bir Apple cihaza da yani AppleTV’ye bağlanıp çalışabilir.

9to5Mac’in haberine göre, AirPod’lar tvOS 11’den itibaren yeni bir hoparlör seçeneği olarak görülecek. İlk geliştirici beta sürümü şu an mevcut. Bu yeni güncelleme son kullanıcıya bu sonbaharda gelecek. Ve cihazlarında bu özelliği görebilecekler. AirPod’lar, Bluetooth’u açıp el ile eşleştirmeye gerek kalmadan otomatik olarak AppleTV ile bağlantı kurabilecek. Sadece telefonunuza bağlayıp aynı AppleTV’de kullanmaya başlayabileceksiniz.

AirPod kulaklıklar alışılması zor gibi görünebilir fakat bu Apple cihazına sahip olduğunuzda pazardaki diğer kulaklıkları kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz.

AppleTV (aynı zamanda Amazon’un FireTV’si ve benzeri birçok cihaz) şu anda Bluetooth sesi destekliyor. Bundan dolayı, teknik olarak herhangi bir kablosuz kulaklığı kullanabilirsiniz. Böylece evinizde diğer kişileri rahatsız etmeden rahat rahat TV izleyebilirsiniz. Eğer kablosuz kulaklık kullanmıyorsanız Roku kulaklık jakları gibi uzaktan kumanda ile birlikte gelen aksesuarlar kullanabilirsiniz. AirPod kullanıyorsanız zaten AppleTV ile muhtemelen kolay bir şekilde eşleşecektir. TV izlerken sesi yükseltip etraftakileri rahatsız etme gibi endişeleriniz kalmayacak.

Apple kullanıcıysanız zaten teknoloji ile boğuşmuyorsunuzdur ama Apple’ın WWDC 2017 etkinliğinde duyurduğu yeni donanım ve yazılımlar sayesinde artık teknolojiyle yaşamaktan daha fazla keyif alacaksınız.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...